De câte ori îți schimbi pijamalele?

De câte ori îți schimbi pijamalele? De ce ar trebui să îți schimbi pijamalele cât mai des?

Conform DailyMail bărbații își schimbă pijamalele o dată la 13 zile, pe când femeile le poartă până la 17 zile.

Adevărul este că pijamalele trebuie schimbate mai des pentru că se murdăresc destul de repede.

Motive pentru care ar trebui să îți schimbi pijamalele mai des

Oprești infecțiile cu stafilococi

Stafilococii sunt microbi comuni pe care îi avem în mod obișnuit pe piele, în nas sau în gură. Aceștia nu provoacă infecții. Dar, purtatul unei pijamale mai multe zile la rând duce la înmulțirea stafilococilor.

Stafilococii pot intra apoi în rănile deschise.

Previi acneea și chisturile

Coșurile nu sunt cele mai plăcute afecțiuni ale pielii. De obicei sunt dureroase și au un aspect estetic neplăcut. De obicei, coșurile pot fi prevenite.

Când porți pijamaua zile la rând în material se adună celule moarte, bacterii diverse, sebum etc. Acest amestec presează și duc la încărcarea porilor pielii. De aici, pielea se infectează, se inflamează și se formează coșuri și chisturi.

Scapi de acarieni

Acarienii sunt ființe microscopice ce se hrănesc cu pielea moartă, așa că îi vei regăsi pe pat și pe pijamalele tale. O pereche de pijama purtată o perioadă îndelungată este plină de acarieni și poate duce la probleme respiratorii.

Scapi de mirosurile neplăcute

Un duș nu este suficient pentru a scăpa de mirosurile neplăcute, dacă folosești aceeași pijama nopți la rând. Pijamalele absorb, pe timpul nopții transpirația care duce la înmulțirea bacteriilor.

După duș, încearcă să te îmbraci cu haine curate de fiecare dată.

Scapi de insomnii

Să dormi în pijamale curate înseamnă să te simți confortabil, proaspăt și gata de culcare. O pijama murdară, plină de sebum și celule de piele moartă te va face să te scarpini și să ai insomnii.

În plus, s-ar putea ca acarienii din materialul pijamalelor pe care le porți să îți afecteze respirația pe timpul nopții.

La Sassy  Mood, gasiţi o serie de pijamale din materiale naturale, croiala testată pentru confort şi relaxare, iar preţurile sunt absolut accesibile.

Vă  aşteptăm cu drag ăa ne treceţi pragul magazinului www.sassymood.com şi să comandati fără rezerve. Toate produsele sunt in stoc, iar livrarea se face imediat, să te poţi bucura de noile pijamale şi de beneficiile lor.